Nøkkelfinneren Pebblebee Honey

Ny og revolusjonerende brikke som hjelper deg å finne tingene dine, når du som mest trenger dem!

Brikken kan festes på alt fra nøkler til hunden din, og brukes sammen med applikasjonen Pebblebee på telefonen din! Gjennom bluetooth teknologi kobles Pebblebee brikken og telefonen din sammen, slik at du alltid bare er ett tastetrykk unna det du har mistet! Pebblebee har også en avstandsmålersom forteller deg hvor langt unna telefonen og brikken er hverandre, i tillegg til høyttaler, LED-lys og innbygget kapp med valgfri funksjon.

Til produkt

 

Brikken har innebygget høyttaler og LED lys som gjør den enkel å lokalisere, og den har til og med en innebygget knapp som lar deg finne telefonen din, skulle du være så uheldig å miste denne. Denne knappen kan også brukes som en fjernkontroll/utløser til kameraet ditt, slik at du enkelt kan ta fine bilder. Knappens funksjoner kan også endres, slik at du kan bruke denne til mange forskjellige ting.

Den er vannavstøtende for bruk i de aller fleste miljøer og bruker veldig lite strøm. Batteriet er på hele 285 mAh, og har opptil 3 års holdbarhet. Etter dette kan batteriet enkelt byttes ut!

Skulle du miste Pebblee brikken din har den også en unik mulighet, til gjennom Pebblebee nettverket å gi beskjed til andre Pebblebee brukere at brikken er mistet og hvor den befinner seg!

Leave a Reply